Proteinpulver

ProGo er et hydrolysert lakseprotein i pulverform, og er det proteinet på markedet som raskest blir tatt opp i kroppen. På grunn av det raske opptaket av vårt protein, vil dette bli en foretrukket proteinkilde innen medisinsk mat og kosttilskudd. I våre studier viser også ProGo en unik egenskap til å øke antall røde blodceller (Hemoglobin) hos anemiske personer i vesentlig større grad enn jernrik mat, som for eksempel kjøtt.

Hva er helseeffektene?

ProGo tilfører raskt protein i musklene dine for raskere restitusjon etter trening. ProGo har også andre helsemessige effekter som for eksempel egenskaper til å øke jernlagrene i kroppen din, som igjen øker energinivået i kroppen.

 

NutraIngredients Awards 2016

Hofseth BioCare sitt protein vant i mai 2016 prisen for "Ingredient of the Year - Weight Management" under den prestisjetunge kåringen NutraIngredients Awards i Genève. Prisen ble vunnet på bakgrunn av en 6 ukers studie som viste nedgang i BMI på 6% ved bruk av 16 gram ProGo per dag. Studiens resultat, samt studiens utførelse med fokus på måling av bio-markører som står bak BMI reduksjonen, gjorde at ProGo stakk av med seieren.


Les mer om studien bak BMI reduksjon her.

 

ProGo som ferdigprodukt

ProGo selges under varenavnet Endurance Protein og finnes i ulike varianter og smaker. Våre Endurance Protein produkt finnes i vår nettbutikk, http://biocareshop.no