Forskjellig
kvalitet &
effekt

Våre produkter har ingen tilsetningsstoffer, er ikke konsentrert, og har ikke blitt utsatt for noen form for tung prosessering. Vi benytter en skånsom produksjonsprosess uten høye temperaturer. Vår unike patenterte prosess gjør at vi kan utvinne ferske produkter fra kvaliteten på atlantisk laks.

Våre fabrikker er godkjente av norske myndigheter til produksjon av mat og ernæring.

Vår ferske lavoksiderte lakseolje har en naturlig rød farge og den har vist utrolige resultater sammenliknet med tradisjonell fiskeolje.

Vårt protein har det raskeste opptaket av nitrogen i kroppen sammenliknet med alle andre proteiner på markedet i dag.

Unike produkter hentes ut fra vår egenutviklede og patenterte produksjonsprosess. Vi benytter enzymatisk hydrolyse som gjør at vi innen få timer etter at laksen er slaktet, kan hente ut en unik og fersk lakseolje, proteiner og kalsium.
 • omego.png

  Fersk lakseolje

  Bedre helse

  OmeGo er den ferskeste og reneste norske lakseoljen for ernæring og kosthold på markedet i dag. Oljen er 100% norsk, og er fremstilt ved hjelp av en unik produksjonsprosess. Oljen er skånsomt hentet ut fra lakseavskjær, uten noen tilsetningsstoffer og med en naturlig rød farge. Vi har gjennomført en rekke studier som viser overlegne resultater sammenliknet med andre fiskeoljer på markedet.

  > Mer
 • progo.png

  Protein pulver

  Styrke og energi

  ProGo er et hydrolysert lakseprotein i pulverform, og er det proteinet på markedet som raskest blir tatt opp i kroppen. På grunn av det raske opptaket av vårt protein, vil dette bli en foretrukket proteinkilde innen medisinsk mat og kosttilskudd. I våre studier viser også ProGo en unik egenskap til å øke antall røde blodceller (Hemoglobin) hos anemiske personer i vesentlig større grad enn jernrik mat, som for eksempel kjøtt.

  > Mer
 • calgo.png

  Kalsium pulver

  Quality of Life

  CalGo er et marint kalsium som er produsert fra lakseben uten noen form for tilsetningsstoffer eller kjemikalier. CalGo er et naturlig benpulver som vil kunne hjelpe til å øke bentettheten hos eldre mennesker.

  > Mer