Ledelsen

Ledergruppen i Hofseth BioCare er sammensatt av personer med god kunnskap og forståelse rundt eget fagfelt. Ledergruppen er i besittelse av et bredt spekter av erfaring fra flere ulike områder. Ledergrupper i HBC består i dag av følgende personer.

Roger Hofseth

Chief Executive Officer

Roger Hofseth etablerte Hofseth BioCare i 2009.

Roger Hofseth har sittet i HBC sitt styre siden oppstart, og har hele tiden vært involvert i selskapets drift. Hofseth tiltrådte som administrerende direktør i selskapet i august 2017. Hofseth er også administrerende direktør i Hofseth International AS.

 

Jon Olav Ødegård

Chief Financial Officer

Jon Olav Ødegård har vært ansatt i Hofseth BioCare siden mars 2013, og finansdirektør siden august 2016.

Ødegård har tidligere vært direktør i SpareBank 1 Gruppen, der han hadde ansvaret for factoringfinansiering. Tidligere har han jobbet som rådgiver og konsulent med spesialisering innen effektivitetsforbedringer innen en rekke industrier. Ødegård er siviløkonom med spesialisering innen strategi fra BI.

 

Karl Inge Slotsvik

CHIEF OPERATING OFFICER

Karl Inge Slotsvik har vært COO i Hofseth BioCare siden januar 2017.

Slotsvik har tidligere vært ansatt i Firmenich hvor han har arbeidet siden 2004, og har hatt en sentral rolle i produkt-og prosessutvikling, samt ledelse av filialen Firmenich Bjørge Biomarin. Etter å ledet produksjonen en periode, tok Slotsvik over rollen som administrerende direktør i selskapet i 2008,  før han de siste to årene fokuserte på FOU, salg og innovasjon, og ledet den Globale utviklingen på sjømat i konsernet, i stillingen som Global Innovation and Business Development Director. 

 

Bomi Framroze

Chief Scientific Officer

Dr. Framroze er forsker med over 40 verdensomspennende patenter og publikasjoner. Han har vært Direktør innen kjemisk forskning i American Cyanamid, administrerende direktør i Gharda Chemicals Ltd. og grunnlegger og forskningssjef i Row2Technologies Inc. Siden 2004 har han hovedsakelig jobbet med forskning innen prosessteknologi, biokjemi og med marine ingredienser.
 

Kai Morten Thuen

Marketing Manager

Kai Morten Thuen har vært Markedssjef i Hofseth BioCare siden 2014.

Kai Morten Thuen har vært Markedssjef i Hofseth BioCare siden august 2014.
Thuen har sin tidligere erfaring fra telebransjen. Før Hofseth BioCare jobbet han 7 år for Hello AS hvor han var involvert i nesten alle deler av organisasjonen, fra kundeservice, salg, kvalitet og marked. I tillegg har Thuen jobbet for Skandibanken og NextGenTel. Thuen har sin utdannelse fra BI i Ålesund og DPH, nå NITH, i Bergen.
 

Matt Mixter

Managing Director Hofseth North America, LLC

Matt er leder for vårt kontor i Chicago. Han er ansvarlig for å utvikle marked og gjennomføre vår strategi for å posisjonere våre produkter i det amerikanske markedet.

Med 10 års erfaring innen sjømatindustrien og 5 år med salg av Hofseth Gruppens produkter, har Matt verdifull kunnskap om markedet og kundene i USA.