Fabrikkene

Moderne fabrikker og teknologi, samt nærhet til fersk råmateriale fra laks er et stort fortrinn for HBC og plasseringen av våre fabrikker sikrer optimal tilgang på ressurser og kompetanse.

Midsund, Hydrolyse-fabrikk

Hofseth BioCare sin første fabrikk ligger på Midsund, og er bygget av topp moderne utstyr. Dedikerte medarbeidere med et bredt spekter av erfaring fra mat industri sikrer at vi har høyt fokus på å tilfredsstille våre kunders behov. Nye produkt vil bli utviklet i samarbeid med sluttkunder og våre forskningsavdeling. Våre kunder kan på forespørsel bli gitt tilgang til analyser, resultater og sertifikater tilhørende deres egne produkter.
Avanserte produksjons fasiliteter og strenger rutiner er satt sammen i henhold til FSSC 22000 sertifisering.
Konsistent høy kvalitet på våre produkt vil våre er konkurransefortrinn ettersom at våre konkurrenter primært fokuserer på bulk-leveranser av produkt basert på dårlig prosessert olje. Et nøye samarbeid med verdens fremste leverandører av enzym sikrer at våre produkt innehar den beste kvaliteten som er mulig å oppnå.

Berkåk, Spraytørke-fabrikk

Hofseth BioCare kjøpte i januar 2013 en topp moderne spraytørke-fabrikk på Berkåk. Fabrikken har gitt HBC mulighet til å kontrollere hele produksjonsprosessen av protein. Spraytørking er en sentral og viktig del av produksjonsprosessen.

BerkåkBerkåk
MidsundMidsund