Dette er
annerledes

 

Visjon og mål

Hofseth BioCare sitt mål er tilby marine ingredienser og produkter for humant konsum og med høy verdi. Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk, tar vi vare på kvaliteten i protein, kalsium og fersk lakseolje. Produktene er ferske og uten tilsetningsstoffer.

Produkter som tidligere bare kunne benyttes til dyrefôr, kan nå gjøres egnet til menneskelig konsum. HBC sitt mål er derfor å bidra til bærekraft ved effektiv utnyttelse av marine ressurser.

 

Bakgrunn

Hofseth BioCare er et norsk biomarint selskap med hovedmål å tilby biomarine ingredienser til humant konsum og med høy verdi. Selskapet er grunnlagt på kjerneverdiene bærekraft og optimal utnyttelse av naturressurser.
Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk er Hofseth BioCare i stand til å bevare kvaliteten på protein, kalsium og olje, fremstilt av fiskeavskjær. Etter 12 år med forskning og utvikling er vår proprietære enzymatiske hydrolyseprosess i stand il å gjøre avskjær fra marine ressurser om til produkter innen kosthold og trening.
Våre  produkter er bærekraftige og sporbare.